Студентски купон и бас за 50 паунда едва не отнеха

...
Студентски купон и бас за 50 паунда едва не отнеха
Коментари Харесай

Студент се размина на косъм от смъртта заради балон с райски газ

Студентски ваучър и бас за 50 паунда едвам не лишиха живота на 22-годишен студент във Англия.

Лекарите били изумени, когато приели в болница млад мъж, в чийто корем рентгенът „ разкрил " ослепителен сребрист железен балон, написа „ Мирър ".

Джон Финсън (името на лицето е заменено от съображения за сигурност) си признал, че по време на купона, в който е взел участие, се е хванал на бас с присъстващ против 50 паунда, че може да погълне балон с божествен газ. Това хвърлило в смут медиците, тъй като съществувала действителна опасност балонът със сбит газ да се пръсне и да раздра вътрешностите му.

Събраният по неотложност консилиум решил да потърси експерт по трахеята, който да извърши процедурата. Благодарение на животоспасяващата намеса мощно ерозиралото от стомашната киселина железно тяло било извадено от стомаха на младия мъж. Хирургът съумял да извади балона благодарение на дребна мрежа със закрепена за нея камера.

Медиците споделят, че до момента не са се сблъсквали с сходен случай. Единственият образец в здравната литература за погълнати сходни предмети е обвързван с крава.

„ Сега съм медицински проблем ", съобщи Финсън, само че признава, че не се гордее с постъпката си и не би съветвал никого да следва неговия образец.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР