Студентска любов. Така може да бъде описана с две думи

...
Студентска любов. Така може да бъде описана с две думи
Коментари Харесай

Не Е За Вярване С Какво Се Занимава Гаджето На Нора Шопова

Студентска обич. Така може да бъде разказана с две думи сантименталната история на красивата синоптичка на Нова телевизия Нора Шопова и нейния любим Траян Косев.

Моделката, която замести на екран Деси Банова, среща гаджето си в УНСС. Двамата приключват „ Право “, само че за разлика от Нора Траян продължава развиването си като юрист и сега е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни и бизнес услуги. Младият правист към този момент е притежател на голям брой влиятелни награди.

 555565

На въпрос дали и тя някой ден се вижда президентша като предшественицата си Деси Банова, Нора дава отговор: „ Наистина мога да се омъжа за президент. Ако моята половинка реши да се кандидатира за подобен, съгласно мен би бил страховит държавен глава “, написа „ България през днешния ден “.

Единствената българка, която два пъти е изгрявала на корицата на „ Вог “, е безапелационна, че е намерила любовта в лицето на Траян и без неговата помощ и поддръжка не би могла да се оправи сега. Влюбената двойка обича да прекарва времето си измежду природата и в компанията на другари, надалеч от светската суетност.

ЕКСКЛУЗИВНО В SECRET.BG! МОДЕЛКА НАСЛЕДЯВА ДЕСИ БАНОВА В NOVA

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР