Студентска фотоизложба Фотографията като комуникация и естетика“ беше открита в

...
Студентска фотоизложба Фотографията като комуникация и естетика“ беше открита в
Коментари Харесай

Откриха студенстка изложба в Търново

Студентска фотоизложба „ Фотографията като връзка и хармония “ беше открита в Ректората на Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.

Фотографиите са дело на студентите от трети курс на бакалавърските стратегии във Филологическия факултет – Приложна филология (два непознати езика), Приложна филология. Български и британски език с осведомителни технологии, Приложна филология. Английски и втори непознат език с осведомителни технологии, Германистика, Педагогика на образованието по български език и непознат език. Сред формалните посетители на събитието, което се организира за трета поредна година, бяха ректорът проф. доктор Христо Бонджолов, деканът на Филологическия факултет проф. доктор Ценка Иванова и преподаватели и студенти от катедра „ Журналистика и връзки с обществеността “. Изложбата включва селекция от най-хубавите фотографии, показани по време на образованието в едноименната дисциплинираност с учител гл. ас. доктор Георги Игнатов.

В експозицията са намерили място снимки от България, Европа и Съединени американски щати, които попадат в категориите фоторепортаж, природа, портрет, подробност, градска среда и черно-бяла снимка. Чрез езика на фотографията студентите описват за креативните си тествания, свободното време, срещите с другари, пътуванията в страна и чужбина, както и за миговете от живота, които са ги впечатлили.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР