Студентите в СУ Св. Климент Охридски ще продължат с дистанционното

...
Студентите в СУ Св. Климент Охридски ще продължат с дистанционното
Коментари Харесай

Герджиков нареди: Дистанционното обучение в СУ продължава до 25 май

Студентите в СУ " Св. Климент Охридски " ще продължат с отдалеченото образование до 25-ти май. Целта е да се ограничи разпространяването на COVID-19. Това излиза наяве от заповед на ректора на ВУЗ-а Анастас Герджиков.
Обучението на възпитаниците на Алма матер ще се организира неприсъствено в онлайн платформата Мудъл. Всички пропуснати занятия ще бъдат наваксани, откакто присъствените образователни занятия бъдат обновени и бъде направен нов график на образователния развой.
С удължаването на към този момент въведената заповед се отсрочват и всички типове студентски практики, в това число тези в университетските лечебни заведения и във външни институции. Тези, които към този момент са стартирали, се приключват. Всички командировки и пътувания на университетския състав, чиновниците от администрацията и студентите в чужбина, в това число за подвижност или стажове също са анулирани.
Всички всеобщи мероприятия, провеждани в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, в това число конференции, полемики, обществени лекции, представления, концерти и други културни събития, спортни прояви, научен съвет, комисии и работни групи, катедрени и факултетни препоръки и събрания и други се преустановяват.
Електронно ще се гласоподават неотложните решения на университетския, катедрените и факултетните препоръки. Остават затворени и студентските столове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР