Студентите изучаваха технология за производство на фиброоптикаОптичните продукти на Райхле

...
Студентите изучаваха технология за производство на фиброоптикаОптичните продукти на Райхле
Коментари Харесай

Италиански ученици специализират в ИТ фирма у нас

Студентите изучаваха технология за произвеждане на фиброоптика

Оптичните артикули на „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ” са налични на интернационалните пазари посредством мрежата на R&M (снимка: R&M)

Двама италиански възпитаници oт град Вайрано Патенора (Южна Италия) организираха стаж в завода на „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ” ЕООД в София, оповестиха от компанията .
още по тематиката
Учениците стажуваха един месец в отдел Глобален инженеринг и Оперативно подкрепяне. Те се образоват в специалности „ Техник Поддръжка ” и „ Електрическо подпомагане ”.

Стажантите прекарваха по 6 часа дневно в завода в София, където изучаваха технологията по произвеждане на фиброоптични съставни елементи. За активността си получиха документи и документи за оценяване.

Стажът е взаимен план сред ЧПК Ейч Ар Си Кулинарна Академия и Институт Г. Маркони от град Вайрано Патенора (град в южна Италия, провинция Казерта). Проектът е подсилен от Националната оперативна стратегия, известна в Италия като PON, и се финансира от Европейския съюз.

Програмата цели да усъвършенства италианската просветителна система и да насърчи еднакъв достъп до висококачествено обучение в цялата страна и отвън границите на Италия, както и да обезпечи на младежите придобиване на умения, които могат да ги осъществят по-лесно на пазара на труда.

„ Р и М България ” ЕООД и индустриалната база „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ” ЕООД показват у нас швейцарската компания R&M (Reichle & De-Massari AG) – разработчик, производител и снабдител на цялостни решения за създаване на информационни мрежи.

Основаното през 2011 година, сдружението „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ” е тясно профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи. Продукцията на компанията е налична на интернационалните пазари посредством повече от 40 търговски организации на R&M по света.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР