Студентите, докторантите и преподавателите - цялата академична общност на Факултета

...
Студентите, докторантите и преподавателите - цялата академична общност на Факултета
Коментари Харесай

Студенти и преподаватели по журналистика от СУ с остра позиция заради побоя над Слави Ангелов

Студентите, докторантите и преподавателите - цялата академична общественост на Факултета по публицистика и всеобща връзка на Софийския университет "Св. Климент Охридски ", показваме остро възмущение от следващия жесток, безчовечен акт против нашия сътрудник Слави Ангелов - проверяващ публицист, и основен редактор на вестника "168 часа ". Това се споделя в позиция от академичната общественост на Факултета по публицистика и всеобща връзка /ФЖМК/ на СУ.

Припомняме, че Слави Ангелов беше пребит през вчерашния ден пред дома си на "Дондуков " в София.

Ужасяващите дейности, като набези против публицисти, възмущават със своята безпардонност и неуважение освен на свободата на словото и на хората, които пазят гражданска позиция и работят в името на естествената публицистика и за по-информирани жители, само че са е и жестоко тъпчене на съществени човешки права, се показва в позицията.

Пребиха журналиста Слави Ангелов

"Пожелаваме на нашия сътрудник Слави Ангелов сили и бързо възобновяване! Журналистическата общественост и гражданското общество би трябвало да се обединят и да създадат всичко допустимо за преустановяване на физическата разпра с публицисти и на всевъзможен напън върху представители на четвъртата власт! ", декларират в своята позиция от ФЖМК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР