Студентите Богомила Корманова и Минко Даскалов са новите младежки делегати

...
Студентите Богомила Корманова и Минко Даскалов са новите младежки делегати
Коментари Харесай

БГ студенти станаха младежки делегати в ООН



Студентите Богомила Корманова и Минко Даскалов са новите юношески делегати от България към Организация на обединените нации с мандат 2019-2020 година на тържествена гала в Министерството на външните работи, оповестиха от ведомството.

Богомила Корманова е в четвърти курс в Университета за национално и международно стопанство в София, компетентност Финанси и счетоводство с преподаване на британски език. Била е стажант в посолството на Съединени американски щати, а към този миг работи във финансовия бранш. Минко Даскалов е приключил Университета на Глазгоу във Англия със компетентност „ инженер по електроника и електричество “. В момента работи като управител, осведоми БГНЕС.

Заместник-министър Георгиев прикани новите младежи-дипломати да извършват дилемите си с достолепие и с подготвеност.

"Бих желал да изразя своята поддръжка към претендентите, избрали да служат като мост за ефикасна връзка и взаимоотношение сред младежите в България, младежите по света и ръководещите. На първо място бъдете горди българи, на второ- умерени дипломати и не на последно място бъдете дръзки младежи ", съобщи Георг Георгиев.

Българският юношески пратеник към Организация на обединените нации се включва в делегацията на България към Общото заседание на Организация на обединените нации и Комисията по обществено развиване на Икономическия и обществен съвет на Организация на обединените нации и работи по решенията на международната организация за младежта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР