Студенти си раздаваха юмруци до пловдивска бензиностанция след остър конфликт.

...
Студенти си раздаваха юмруци до пловдивска бензиностанция след остър конфликт.
Коментари Харесай

Студенти се биха до бензиностанция в Пловдив

Студенти си раздаваха юмруци до пловдивска бензиностанция след изострен спор. Компания от двама купонджии посетила няколко разнообразни заведения на територията на кв. " Тракия ", където използвали доста уиски.  Тръгнали да се прибират рано сутринта след среднощния запой. Напуснали последното заведение и вървели пешком към бензиностанция.

По същото време и по същия път вървял и различен почерпен студент. Докато се движели, сред тях почнал диалог, който бързо прераснал във устен спор с обиди и от двете страни, въпреки да не се познавали. Словесното спречкване прераснало във физически спор. Така студентът-единак забил пестник на единия от съперниците си, след което побягнал към хотел наоколо и се скрил в него.  

Междувременно пострадалите се обадили на тел. 112 и на място дошъл полицейски екип от Пето районно. Униформените посъветвали интонации с пестник да си извади здравно и да предяви искания. Това и направил.  Случаят бил докладван на прокуратурата в Пловдив, само че от там отказали да образуват досъдебно произвеждане, защото става въпрос за дребно безчинство.

В последна сметка побойникът, който бил бързо издирен, се сдобил с акт. Бил изправен пред съда, където магистратите му определили санкция в размер на 100 лева. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР