Студенти протестират пред СУ Св. Климент Охридски с искане за

...
Студенти протестират пред СУ Св. Климент Охридски с искане за
Коментари Харесай

Студенти: Дните на властта са преброени

Студенти стачкуват пред СУ " Св. Климент Охридски " с искане за оставката на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев.

Младежите започнаха да се събират към 7:30 часа пред стълбите на основния вход на Алма Матер. Те оповестиха, че дните на ръководещите са преброени.

Протестиращите са от разнообразни висши образователни заведения в София.

" Събира ни непоносимостта, недоверието, отвратеността от всички гафове, които се случиха през последните месеци, епитетите с които ни назовават ", сподели Николай Проданов, студент от Юридическия факултет на Софийския университет Николай Йорданов пред бТВ.

" Свидетели сме на парадокс след парадокс. Нещо, което в една европейска страна е невероятно. При първия гаф си подават оставките и напущат постовете си, понасяйки своята отговорност. Тук това нещо го няма, нито един политик не е поел отговорността си. Затова излизаме да кажем, че от през днешния ден студентите стартират твърдо декларират своята позиция за оставка на държавното управление. Смятаме, че студентите са силата на общество, а концепцията е да се обединим ", сподели Иван Гълъбов, студент по Регионално развиване и политика в Геолого-географския факултет на Софийския университет пред БГНЕС.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР