Студенти от ЮЗУ станаха повод за гордост както за университета,

...
Студенти от ЮЗУ станаха повод за гордост както за университета,
Коментари Харесай

Студенти от ЮЗУ с международни награди

Студенти от ЮЗУ станаха мотив за горделивост както за университета, по този начин и за Благоевград, откакто получиха редица награди от интернационалните и национални надпревари. Участниците учат " Съвременна хореография " и са с началник д. изк. Анелия Янева. Студентите участваха неотдавна в пет надпревари, провели се в София, Шумен, Перник и Благоевград.
Сред отличените се открояват имената на Ана Алачева и Никола Костадинов, които завоюваха първа премия на Националния танцов шампионат, който се организира в София преди броени дни. Участниците от Благоевград получиха квота и ще вземат присъединяване на Международния танцов шампионат, който се чака да се организира при започване на април в Банско.
Първокурсничката Виктория Бояджиев пък сграбчи първа премия в категория най-хубава актриса в надпреварата по косплей-шоу.
Другият значим конкурс - Elite Dance Champoioship, който се организира в Перник, донесе на друга първокурсничка - Илона Куцарова също златен и сребърен орден в раздел " Съвременни танци ". Университетът поздрави студентите си за положителните им резултати, както и техните преподаватели за усиления труд, а младите гении не пропуснаха да се снимат с многото си медали за спомен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР