Студенти от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) подеха

...
Студенти от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) подеха
Коментари Харесай

Кои българи ви вдъхновяват? Студенти от ВУЗФ с инициатива `Посланик на промяната`

Студенти от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) подеха самодейност, озаглавена " Посланик на смяната ", с която целят да открият българи - знак на ентусиазъм и образец за подражателство измежду младежите. Авторите ѝ са София Вълчева и Цанислав Генчев от Студентския съвет.

Личността ще бъде избрана на база номинациите. До 30 ноември всеки може да предложи онлайн учител на ВУЗФ или човек, който дефинира като мотивиращ, сполучлив и потвърдил се като като мотор на позитивната смяна. Човекът, който грабне най-вече гласове и номинации, ще получи и купата „ Посланик на смяната “.

„ Във време, в което има стотици инфлуенсъри, писачи и хора, известни просто с това, че са известни, ние взехме решение да потърсим нашия будител – на младите. Ако преди години хора като Ботев и Левски са били честен ориентир за обществото, през днешния ден границите значително са размити – и това е обикновено. Но е добре да имаме някаква категория за човек, който да виждаме като мотор на смяната. Човек, на който да се възхищаваме, и който да ни демонстрира, че има смисъл и триумфът в България е вероятен “, изясни София Вълчева.

София учи в бакалавърската стратегия „ Бизнес логика на психиката и човешки запаси “ във ВУЗФ, като редом с това работи и в shkolo.bg - старт-ъп на годината на надпреварата Central European Startup Awards (CESA). Тя е безапелационна, че всеки ден е от голяма важност и постоянно има метод да промениш към по-добро средата, в която се намираш.

На сходно мнение е и Цанислав, който е друго лице зад акцията:

„ Има доста вдъхновяващи образци за хора, които самодейно и настойчиво работят за подобряването на средата в България посредством персонални, обществени или бизнес достижения в интерес на общността. Но не постоянно се приказва за тях. Искаме да дадем естрада за тях и техните хрумвания. Всеки, който желае да взе участие в самодейността, е свободен да номинира себе си, сътрудник или просто човек, на който се възхищава и счита за дипломат на смяната. “

Цанислав е студент в програмата „ Финансов мениджмънт и маркетинг “ във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ). Основател е на младежката платформа за личностно и професионално развиване YOUth TALENTs (www.YOUthTALENTs-bg.com). Нейната цел е да помогне за построяването на мост сред образованието и бизнеса и основаване на по-устойчива и удобна среда за развиване на младежите. Цанислав има опит в ръководството на човешките запаси, неофициалното обучение и цифровия маркетинг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР