Студенти от УНСС искат извинение от водещата Ани Цолова заради

...
Студенти от УНСС искат извинение от водещата Ани Цолова заради
Коментари Харесай

Скандалът с УНСС бушува! Студенти искат главата на Ани Цолова заради брутална гавра!

Студенти от УНСС желаят опрощение от водещата Ани Цолова поради изявление, което е направила в ефира на Нова телевизия. Те са създали онлайн петиция, ето какво тъкмо пишат в нея:
" Водещата на утринния блок на Нова телевизия " Здравей България " Ани Цолова да се извини обществено от ефира на предаването, на което е водещ, на всички сегашни, някогашни и бъдещи студенти в УНСС.

На 19 юни 2017 година тя съобщи, че в България е по-трудно да станеш първокласник, в сравнение с да завършиш УНСС. По този метод тя се изгаври по жесток метод с хиляди млади българи, които най-малко 4 години поставят старания, с цел да завършат своето висше обучение. Подигра се с десетките безсънни нощи, в които възпитаниците на университета са се подготвявали за изпит.

В същото предаване Цолова назова дипломата за висше обучение " някаква хартийка ", с което още веднъж унизи студентите и положените от тях старания.

През последната седмица Ани Цолова употребява националния ефир на Нова телевизия, с цел да води открита акция против УНСС, забравяйки главните правила на публицистиката. "

Ето няколко мнение и на част от подписалите се:

" Защото това са безумни обиди към всички студенти, изкарали с доста старания своите дипломи за висше обучение! Недопустимо държание за един публицист! Позор ", " Вярвам в петицията ", " Ще се борим за правдивост ".

БЛИЦ напомня, че преди дни избухна скандал в УНСС. Студентът Кезим Медев призна за практиката на една от преподавателките да написа тройки и четворки на предадени празни листове на изпит, а пишещите получавали слаби оценки. Преподавателката Соня Докова се отдръпна от образователното заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР