Студенти от специалност Съвременна хореография“ с ръководител проф. д.изк. Анелия

...
Студенти от специалност Съвременна хореография“ с ръководител проф. д.изк. Анелия
Коментари Харесай

Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ с пет награди от Sundance festival`2023

Студенти от компетентност „ Съвременна хореография “ с началник проф. д.изк. Анелия Янева завоюваха пет награди от второто издание на Sundance festival`2023, който се организира в границите на два дни в Сандански.

С първо място в категория „ Open “ бе удостоена третокурсничката Йоанна Петева за хореографията й на танца „ Шпионаж “ в осъществяване на студентите от втори курс Денислава Добрева и Юлия Гайдаржи.

В категория „ Характерни танци “ с първо място бе отличена първокурсничката Елица Станкова за хореографията на постановката „ Другата в мен “, показана от ученици от танцова школа „ Стил “, София, с началник Анелия Серафимова.

Първокурсничката Десислава Вълкова завоюва първо място за хореографията на танца „ Questioned “ в категория “Street dance ” (юноши от 12 до 16 години) и второ място за танца „ Who's laughing now “ в категория “Street dance ” (юноши от 9 до 12 години). Десислава Вълкова е създател на „ Dance studio new ex “, в което работи и в този момент, към този момент като студентка в компетентност „ Съвременна хореография “. Хореографи на студиото са Десислава Вълкова и Анджелина Осман.

Второкурсничката Юлия Гайдаржи с изключение на като реализатор се показа и като хореограф и завоюва второ място в категория „ Характерни танци “ с „ Въздушен екипаж “, който бе изпълнен от деца от танцова групировка „ Астра “ – Благоевград, с началник Галина Златкова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР