Студенти от направления икономика и финанси, право и национална сигурност

...
Студенти от направления икономика и финанси, право и национална сигурност
Коментари Харесай

Агенция "Митници" организира семинар за студенти в Русе за предстоящото европредседателство на България

Студенти от посоки стопанска система и финанси, право и национална сигурност на Русенския университет ще вземат участие в семинар за идното европредседателство на България от позиция на митническата администрация.

Събитието ще се състои на 29 ноември тази година и се провежда от организация "Митници ". Това оповестиха от висшето учебно заведение в крайдунавския град.

Лектор ще бъде Гинка Конярска - координатор на организация "Митници " по подготовката за българското европредседателство. Тя ще показа на наличен за аудиторията език целта в митническата област в първите шест месеца на идната година, а точно - развиване на съдействието с трети страни в подтекста на 50-годишнината от основаването на Митническия съюз на Европейски Съюз, както и главните задания и провокации, които стоят пред българските митници в границите на работните групи "Митнически съюз " и "Митническо съдействие ".

Студентите ще получат базови знания за структурата и действието на митническата активност на равнище Европейски съюз, които са необятно използвани в бъдещата им трудова активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР