Студенти от Медицински университет-Пловдив ще имат възможността да се запознаят

...
Студенти от Медицински университет-Пловдив ще имат възможността да се запознаят
Коментари Харесай

В Медицински университет-Пловдив обучават студенти на дисекция на нос със съвременни технологии

Студенти от Медицински университет-Пловдив ще имат опцията да се срещнат с най-модерните и модерни технологии в света по време на двудневния курс на тематика „ Ендоскопска дисекция на нос, околоносни кухини и слъзни пътища върху кадавър “.

Той ще се организира на 16 и 17 декември в катедрата по анатомия, хистология и ембриология към МУ-Пловдив и е проведен от Високотехнологичен център за трансфер на познания и здравни технологии „ Интегрален център за лекуване на тумори и контузии на глава и шия “ към УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД и катедра „ УНГ Болести ” към ВУЗ-а под тепетата.

Курсът се организира и със съдействието на Българско национално съдружие по оториноларингология, хирургия на глава и шия и Българско ринологично съдружие, които ще обезпечат работни станции за реализиране на дисекциите.

Целта на форума е да се увеличи квалификацията на млади експерти и специализанти в региона на ендоскопската хирургия и е подготовка за курса по ендоназална хирургия на тематика „ Диагностика и хирургично лекуване на параназалните синуси и слъзните пътища с функционална ендоназална хирургия “. Той ще се организира в Интегрален център към УМБАЛ „ Св. Георги “ – Пловдив от 6 до 9 март 2018 година и ще включва интервенция онлайн с посетител оператори и лектори от чужбина, както и доста водещи за страната експерти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР