Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса Мис Естествен бюст

...
Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса Мис Естествен бюст
Коментари Харесай

Младежи в Студентски град мериха циците на "Мис Естествен бюст", а победителката се оказа познато лице

Студенти мериха циците на кандидатките в състезанието " Мис Естествен бюст ", който се организира в дискотека в Студентски град, написа в. " Телеграф ".

Победителката обаче се оказа, че е първата носителка на купата от 2009 година - Светлана Динкова. На тазгодишното събитие тя още веднъж съумява да завоюва журито и утвърждението на всички присъстващи в нощния клуб.

Разкрепостена, дръзка и артистична, брюнетката показва забележителни умения на сцената, а еротичния й танц подвига гостите на крайници. Измерването на гръдната обиколка била най-интересната част от вечерта, изключително за студентите, които имали достойнството да оповестят резултатите, разясняват в мрежата.

Макар ласките и целувките сред дами да са присъщи на тези състезания, очевидци настояват, че случилото се може да се характеризира с думи като долнопробност и циничност, само че не й да се дефинира като еротика. Голямата премия за Светлана е основна роля в нов български филм с работно заглавие " Луда конкуренция ". Тя ще се превъплати в шпионка, чийто живот виси на косъм.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР