Студентът по актьорско майсторство Петър Байков, който шашна зрителите и

...
Студентът по актьорско майсторство Петър Байков, който шашна зрителите и
Коментари Харесай

Актьор от „България търси талант” озвучава сам 35 роли наведнъж!

Студентът по актьорско майсторство Петър Байков, който шашна феновете и журито в шоуто „ България търси гений ” озвучава самичък 35 функции. „ Не употребявам никакъв програмен продукт. Всичко е актьорско майсторство ”, споделя чешитът.

За да е съвършен, Петър авансово се приготвя за всяка роля. „ Както артистите се загряват, и аз се приготвям вокално. Зависи дали през целия ден ще приказвам на фалцет или доста ниско. Още от дребен, когато гледах анимираните филми на „ Дисни ” ми беше забавно по какъв начин се озвучават и записват. Исках и аз да се науча. Не можех да пиша, само че знаех наизуст всички реплики от филмите. Постепенно се научих по какъв начин да управлявам гласа си и да върша разнообразни гласове. Купих си техника, с цел да ги протоколирам и самичък си оборудвах студио у дома. Самоук съм ”, изяснява Петър. В фамилията му нямало други артисти, само че всички го подкрепяли.

В занимателното предаване 21-годишният студент озвучи анимационната приказка „ Красавицата и звярът ” с всичките 18 гласове по едно и също време. „ Не ти ударих златен бутон единствено поради това, че желая да те видя още един път преди финала ”, призна Любен Дилов-син и с четири „ да ” Петър продължи към идващия стадий на шоуто, написа " Уикенд ".

Слад като приключил Търговската гимназия, самородният гений отпътувал за Лондон, с цел да учи кино и телевизионна продукция. След няколко месеца Байков прекъснал следването си и решил да се върне у нас. Продължил образованието си в Нов български университет. Освен че съмвсем самичък озвучава всички гласове във филмите, той е и преводач, режисьор и продуцент.

Озвучаването на български на касовия филм „ Господарката на злото ” с присъединяване на Анджелина Джоли му лишило 4 месеца. В холивудската продукция Петър озвучава 17 функции, 9 от които са женски, в това число 3 феи и баба. В паметния сериал „ Игра на тронове ” той опитва и озвучава с гласа си всичките 35 функции. Понякога Петър се шегувал с приятелите си по телефона, като имитирал разнообразни гласове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР