Студент от четвърти курс в Техническия университет в град София

...
Студент от четвърти курс в Техническия университет в град София
Коментари Харесай

Четвърти студент получи стипендия от ЧЕЗ

Студент от четвърти курс в Техническия университет в град София стана четвъртият стипендиант на ЧЕЗ по програмата за подкрепяне на студенти. Юсуф Байрям Молла учи в компетентност „ Енергетика и електрообзавеждане “ на ТУ. В началото на новата година той получи стипендия от 500 лв. от ЧЕЗ въз основа на триумфа си от предходния учебен срок.

„ Разбрах за надпреварата от присъединяване си в ЧЕЗ Академия, където научих доста неща за специалността на енергетика. Искам да продължа да се развъртвам в тази област и мощно се надявам един ден да имам опция да бъда част от екипа на огромната мултинационална компания ЧЕЗ “, сподели Молла при връчване на стипендията.

В състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за студенти могат да аплайват всички студенти от механически висши образователни заведения на територията на Западна България, които са взели участие в състезанието за възпитаници, в стажантската стратегия на ЧЕЗ или в ЧЕЗ Академия. Конкурсът „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за студенти е част от дълготрайна политика на сдружението за поощряване на професионалното обучение в България и е продължение на състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за възпитаници, стартирал през 2012 година Досега са дадени три стипендии на студенти.

От септември 2019 година ЧЕЗ стартира да дава и обществена стипендия за възпитаници, които са сираци или полусираци и учат в професионални гимназии с електротехнически профил. Всяка година компанията ще дава по една целогодишна стипендия в размер на 1440 лв..

До момента 54-ма възпитаници и студенти са получили стипендии от ЧЕЗ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР