Студеното време предразполага удължения престой на закрити места, които често

...
Студеното време предразполага удължения престой на закрити места, които често
Коментари Харесай

Как да възстановим чревната флора след лечение с антибиотици?

Студеното време подготвя снадки престой на закрити места, които постоянно имат застоял въздух, влага или други предпоставки за вирусни или бактериални инфекции. Тези условия са един от факторите, които покачват боледуването. Един от най-честите способи на лекуване на инфекции е посредством антибиотици. В по-тежките случаи лекари предписват антибиотици и при COVID-19. А при по-сериозни инфекции се предлага и цялостен коктейл от антибиотици. Това значи композиция от антибиотици, които да въздействат сложно на другите бактерии в организма.

Проблемът на лекуването с антибиотици е, че те нямат селективно деяние, а с изключение на болестнотворните бактерии унищожават редица потребни бактерии и кафези, които кардинално способстват за естествената функционалност на организма.

е постоянно обиден от страничните резултати на антибиотиците. Лечението може да докара до редица неразположения в стомаха като болки в региона на корема, газове, проблеми с червата. Лошото може да докара след себе си други здравословни проблеми като запек, струпване на отрови в организма, изнемощялост, утежняване на положението на кожата. Лошото съставлява и риск за, надлежно неустойчивост към нови инфекции и боледуване.

Тези затруднения са още по-често срещани при хора, които и преди антибиотичното лекуване са страдали от проблеми с като страдащи от лактозна нетърпимост и хората в преклонна възраст. Тези две групи са дребна част от образците за хора, които имат проблеми, свързани с непълнота или липса на. Храносмилателните ензими са извънредно значими, тъй като те са катализаторите, които разрешават на организма да разгради питателните субстанции и да освободи вярно силата от тях.

е композиция от седемте най-важни, като комбинацията от ензими и тяхното количество е особено съобразено с българския метод на хранене. съдържа (за обработка на въглехидрати), (за разграждане на мазнини), (за разграждане на протеини), (за разграждане на въглехидратите, които участват в бобовите растения), (за разграждането на мляко и млечни продукти), (за разграждане на плодове и зелечуци и други растения), (повторно спомага разграждането на протеините).

спомага храносмилането и въздейства удобно на проблеми, свързани с него като киселини, газове, отичане, тежест, болки и дискомфорт в региона на стомаха. може да се приема и при изразходване на по-тежки или мазни храни, с цел да се избегнат неразположения. спомага и обработването на храни като фасул, леща и други богати на фибри култури, които кардинално съставляват компликация за организма.

е целесъобразен след интензивно лекуване като това с антибиотици, с цел да се възвърне естествената активност на.

Доброто е обвързвано с редица положителни резултати върху тялото като нараснала сила, лекост в стомаха и здрава имунна система.

– за удовлетворен корем!

Можете да намерите в аптеките или онлайн на /.

Нека да сме здрави на празниците!

Бояна Николова – Консултант от Botanic

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР