Студеното време не плаши новинарката Ани Салич, която упорито вае

...
Студеното време не плаши новинарката Ани Салич, която упорито вае
Коментари Харесай

Ани Салич отслабва с разходки сред природата

 Студеното време не плаши новинарката Ани Салич, която настойчиво вае фигура с разходки. През последната година тв звездата се е отдала на естествен туризъм и постоянно може да бъде забелязана да трамбова по горските направления край София. Тя обаче прозорливо постоянно се екипира с шапки с козирка, с цел да не притегля ненужно внимание към себе си. Любимото ѝ място в последно време не е Витоша, а Панчаревската пътека, където Салич минава по няколко километра без значение от метеорологичните условия.

Преходите към този момент дават своя резултат и феновете на Нова телевизия са забелязали, че 51-годишната Ани е съумяла да влезе в отлична форма. Разтухата измежду природата обаче журналистката съчетава и с потребни действия. Благодарение на нея по Панчаревската пътека към този момент има сложени химически тоалетни. Миналата седмица тв водещата сигнализира, че по маршрута било цялостно с туристи, които облекчават потребностите си.

" Панчаревската пътека през днешния ден е цялостна с хора... има ги и по пътеката, има ги и в гората. Първите се разхождат, вторите пикаят... Не е неприятно общината да постави 2 химически тоалетни, с цел да не се любуваме всички на голи задници и салфетки сред дърветата... “, написа възмутената новинарка в профила си във фейсбук и добави няколко скандални фотоси на жители, които употребяват храсталаците за своите потребности, които снимала папарашки.

Само два дни след нейния сигнал на мястото били сложени две чисто нови тоалетни. Единствено нейните съселяни от Рударци, където тя има вила от години, се ядосали на " достижението “ ѝ, тъй като те отдавна я умолявали да им помогне в качеството си на известна персона и публицист да решат проблемите си с безводието в обитаемото място, само че тя очевидно още не е стигнала до този проблем, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР