Студеният резерв трябва да бъде силно ограничен със заповед на

...
Студеният резерв трябва да бъде силно ограничен със заповед на
Коментари Харесай

Валери Симеонов потвърди, че ограничават студения резерв

Студеният запас би трябвало да бъде мощно стеснен със заповед на енергийния министър Теменужка Петкова . За това настоя пред медиите водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Има съществени опасения и упреци, че се злоупотребява с тези пари , сподели той. Темата е разисквана апропо на съдружен съвет , стана ясно от думите му. След като бъде отритнат вота на съмнение, Симеонов щял да сложи въпроса за противозаконните градежи в парк " Росенец ".
 АСБ: „ Росенец” е знак на пленената страна
АСБ: „ Росенец ” е знак на пленената страна

Руските анклави по морската ни граница са опасност...

Още през 2018 година като вицепремиер той сложил въпроса за студения запас и той да се пренасочват към държавната " Марица ", а не към Топлоелектрическа централа - Варна, само че отговор не получил . Общо 60 милиона лв. на два транша са отнети от " Марица Изток 2 " и са пренасочени към Топлоелектрическа централа - Варна.

Валери Симеонов ще желае премахването на противозаконните постройки в парк " Росенец ". Той поздрави Христо Иванов за смелата му постъпка. НФСБ обаче води борбата там още от 2014 година, сподели Симеонов.

Следим апетитите на Ахмед Доган по Черноморието още от далечната 2010 година, когато с хеликоптер той облиташе, избираше къде да дебаркира и къде да си направи база, акцентира Симеонов. Първото предпочитание на Доган бил остров Света Анастасия. Там обаче, по думите му, не му се отворил парашута. След това изискал да вземе Военноморската база в Созопол.

Премиерът Бойко Борисов бил склонен с концепциите на Валери Симеонов за студения запас. Студеният запас бил форма за източване на държавния бюджет , по мнението на водача на НФСБ. Коалиционните сътрудници се разбрали да се вслушват в слуховете за обвързаности на Министерски съвет с обекти на Доган и Пеевски. Досега на тези подозрения не се обръщали внимание. Изпълнителната власт нямало да бъде безразлична.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР