Студеният нос при човека е признак за умствено претоварване, защото

...
Студеният нос при човека е признак за умствено претоварване, защото
Коментари Харесай

Учени от университета в Нотингам направиха неочаквано откритие за носа ви, ако той е студен...

Студеният нос при индивида е симптом за умствено претоварване, тъй като мозъкът отклонява кръвта, с цел да подкрепя невроните, оповестява английския " Дейли телеграф ", цитирайки ново изследване.

Според него крайните точки като носа са първите пострадали, тъй като би трябвало повече сила, с цел да стигне до тях кръвта.

Учени от университета в Нотингам снимаха лицата на 14 доброволци с топлочувствителни камери, до момента в който те правиха умствени задания. Резултатите им демонстрират, че температурата на носа при претоварване се понижава с към един градус Целзий.
И това е забавно: 11 значими признака, че не пиете задоволително вода - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.
Изследването може да помогне за оценка на натоварването и напрежението на работещите. Така да вземем за пример топлочувствителни камери могат да бъдат поставени в кабините на водачите в самолетите, с цел да се ревизира какво е натоварването им. Екипът към този момент работи по плана с " Еърбъс ", прецизира Dnes.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР