Студената война между Реал Мадрид и Испанската футболна федерация продължава.

...
Студената война между Реал Мадрид и Испанската футболна федерация продължава.
Коментари Харесай

Реал Мадрид саботира представянето на Луис Енрике

Студената война сред Реал Мадрид и Испанската футболна федерация продължава. Вчера от Федерацията оповестиха, че ще показват публично пред медиите Луис Енрике като народен селекционер в четвъртък от 13 часа локално време. Малко по-късно “Ас” излезе с информацията, че от мадридския тим са насрочили представянето на най-новото си бразилско украшение Винисиус за същите дата и час.

Кралския клуб и локалната федерация са в обтегнати връзки, откакто 48 часа преди началото на Мондиала в Русия Реал разгласи тогавашния селекционер на “Ла Фурия Роха” Юлен Лопетеги за новия си старши треньор. Това провокира неговото неотложно уволняване от поста му в Испания, а масло в огъня налива фактът, че неговият правоприемник Луис Енрике е някогашен треньор на кръвния зложелател Барселона.

“Белия балет” към този момент се присмя един път на Испанската федерация по сходен метод, когато по време на първата конференция на Фернандо Йеро като селекционер на иберийците, взеха решение да показват Лопетеги на “Сантиаго Бернабеу”. ESP Мондиал 2018 1/8 кръг, неделя 1 юли  Испания 4:5краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР