Студена война на мъжете е обявила тв водещата Люба Кулезич.

...
Студена война на мъжете е обявила тв водещата Люба Кулезич.
Коментари Харесай

Люба Кулезич: След 10 г. в леглото ми Явор Дачков ме нарече курва

Студена война на мъжете е оповестила тв водещата Люба Кулезич. Топ журналистката е разочарована от последната си връзка и това е повода да не търси нова обич и компания за сърцето и душата си, написа “Всеки ден ”.

Драматичната разлъка сред нея и Явор Дачков не е загадка за сеирджиите и дълго бе тематика за всемирски диалози. Именно тази раздяла е оставила бездънен белег в душата на журналистката, който не е зараснал и до през днешния ден.

“Много се написа и приказва какъв брой съм остра аз и какво ли не още. А зад прозвището Курвалезич се подписа индивидът, с който живях 10 години в един дом, в едно легло. Кой е злобен в този случай?”, пита риторично Кулезич.

Водещата за първи път си разреши да разяснява връзките си с Дачков. Тя признава, че сред нея и Явор е имало повече от обич. Двамата били изключително близки другари и споделяли всяка част от всекидневието си.

Тв водещата е безапелационна, че не се е заблудила, до момента в който е била с него. Той се трансформирал доста и изгубил доверието й. Още при първите признаци на този развой Кулезич взела решението да се разделят.

“Секса може да си го доставяш и да го заместваш, само че другарството не може да заместиш с нищо. Докато не намериш другарство, по-добре да няма никой към теб. Смелостта да отказваш заместители, с цел да не те сметнат за самотна смотана женка, е красива смелост”, метафизичен заключава Кулезич и е безапелационна, че не й пука кой какво мисли за персоналния живот.

“От 25-годишна заедно съм с по-млади от мен. И тъй като не могат да кажат, че съм тъпа или некадърна, ми споделят бабиер, бабура. Често съм го чувала даже от колежки, които са по-възрастни от мен”, смее се тя и прецизира, че въпреки всичко има вяра, че любовта ще й се случи още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР