Студен циклон ще влоши времето днес. Максималните температури ще са

...
Студен циклон ще влоши времето днес. Максималните температури ще са
Коментари Харесай

Времето:Дъждовен и студен Гергьовден

Студен циклон ще утежни времето през днешния ден. Максималните температури ще са сред 14 и 19 градуса, само че неприятното на този празничен почивен ден ще са преваляванията, които ще обзет цялата страна. На обособени места ще са съпроводени от гръмотевици. Около обяд от северозапад преваляванията ще стартират да стопират и облачността да се раздира и понижава. Най-късно преваляванията ще спрат в крайните североизточни и югоизточни региони. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина и мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Минималните температури ще са от 7 до 12 градуса, а оптималните – сред 14 и 19 градуса.

В планините облачността ще е забележителна. Ще има превалявания от дъжд, а над 1700 метра – от сняг. Ще духа мощен, по високите и открити елементи до плевел вятър от запад-северозапад. Максимална температура на 1200 метра ще е към 9 градуса, а на 2000 метра - към 2 градуса.

По Черноморието облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд. След обяд преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 16 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето ще изгрее в 06:15 часа и ще залезе в 20:31 часа. Продължителността на деня е 14:16 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР