Студ и скреж на 5-ти етаж в лечебницата на Софийския

...
Студ и скреж на 5-ти етаж в лечебницата на Софийския
Коментари Харесай

Сигнал до Lupa.bg: Студ и скреж в лечебницата на затвора разболя пациентите!

Студ и скреж на 5-ти етаж в лечебницата на Софийския централен затвор разболя всички пандизчии, сигнализираха те до Lupa.bg. Дървените дограми не са сменяни с години и през тях минава вода, която се заледява от студа. 

" Дограмите са на повече от 60 години, можеш да си провреш ръката сред прозореца и стената. Всички тук сме заболели и треперим от мраз. Има наставление от правосъдното министерство от 14 ноември предходната година, в което в четвърта точка написа да се раздадат печки, в случай че в помещението е студено. Залепено е на стената, само че никой не го извършва. От устите ни излиза пара от студа, а тук сме настанени сякаш за лекуване ", недоволстват лишените от независимост пред медията ни.

" Има парно, само че топлата вода по тръбите въобще не доближава до 5 етаж, тъй като са запушени от дълго време ", възмущават се пациентите на лечебницата. 

Духалките вместо в лечебницата се озовали в кабинетите на администрацията, описват пострадалите. Те упорстват или да се постави нова дограма на всичките 12 прозореца там, или да им се дават полагащите им се по наставление отоплителни уреди. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР