Сцената на Зала 1 на НДК се превърна в ледена

...
Сцената на Зала 1 на НДК се превърна в ледена
Коментари Харесай

Руският държавен балет на лед вдигна на крака НДК

Сцената на Зала 1 на НДК се трансформира в ледена пързалка за „ Лешникотрошачката " и „ Лебедово езеро ". Рисувайки картини с всяко свое придвижване върху леда, Държавният балет на лед „ Санкт Петербург " придвижи публиката в Зала 1 на НДК в едно по-добро духовно измерение с приказност от прелест, приказно осветяване, ръчно направени декори от Маринския спектакъл и истинската музика на Чайковски в „ Лешникотрошачката " и „ Лебедово езеро ". Триумфът им бе награден с шестминутни аплодисменти от публиката.



Продължавайки традицията да гастролират в изцяло разпродадени зали у нас, Господарите на спорта завършиха турнето си в София.

В рамките на двучасовите спектакли те смениха 90 костюма и разпростираха актьорската си игра върху общо 9000 кг лед. Изграждането на оборудването за шоутата лиши 24 часа на екип от 30 души, които реновираха настилката с чиста вода в антракта.



Тежката артилерия на Константин Расадин пристигна с 22 първенеца по фигурно пързаляне, които счупиха всички върхове по невзискателност макар статута си на светила в спорта - условията им за комфорт в бекстейдж зоната се свеждаха до свежи плодове, мляко и първокачествен шоколад.

Театралната натрупа спортисти на леда от Санкт Петербург се радва на предана аудитория у нас и доказателство за това са трите разпродадени дати през 2018-та в зала 1 на НДК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР