Сценарни бележки за първото заседание на правителството на министър-председателя Слави

...
Сценарни бележки за първото заседание на правителството на министър-председателя Слави
Коментари Харесай

И при Слави ще ни е добре

" Сценарни бележки за първото съвещание на държавното управление на министър-председателя Слави Трифонов. " Това пишеше най-отгоре на листа, който открих на улицата. На гърба му по хлапашки усърдно бяха нарисувани с писалка неща, по които ловък психиатър би стигнал до шизофренното умозаключение, че на рисувача му трябват както най-малко малко секс, по този начин и повечко бром. Обърнах листа и се зачетох:

" Заседанията на държавното управление ще се организират в сцена " Армеец ", след което ще се излъчват на запис по особено основана телевизия, която ще придобие статута на Държавен вестник. Цени на билетите от 50 (правостоящи места на паркинга до сградата) до 5000 лв. (на сцената, в скутовете на редколегията).

Всяко съвещание ще стартира и приключва с осъществяване на балет " Магаданс ", който ще придобие статута на гвардейска представителна рота.

Министър-председателят Слави Трифонов излиза на сцената и 3 минути мълком гледа през черните си очила с каменно лице възторжената аудитория, изпълнила до краен лимит залата. Чуват се крясъци " Най-сетне! " и " Родихме се! ", виждат се плакати " Кога сме най-зле, по този начин да сме! " и " Долно Уйно е с теб! "

Гологлавият министър председател подвига ръце и множеството като по магия притихва. Засвирва бендът, който ще придобие статута на национална организация. Слави Трифонов извършва песента " Ще ти скъсам гъза ". След осъществяването публиката изпада в възторг, чуват се крясъци " Каза им го, Слави! " и " Искам дете от Слави! ", камерите демонстрират от близко възторжени юношески лица.

Министър-председателят тежко сяда на стол вид " престол на падишах ". Обявява, че следва министерска вечер.

На сцената излиза заместител министър-председателят с сектор вероизповедания, полиция и тротинетки отец Нафърфорий и дръпва тирада, основана на вицове от интернет (уточняват се от сценарния екип).

Реч на вицепремиера с сектор стопанска система, шкембе супа и защита Гацо Бацов, основана на вицове от интернет (уточняват се от сценарния екип).

Следва вицепремиерът с сектор финанси, заем и раждаемост Баба Вуна (сценарен екип, вицове от интернет).

Докато ги слуша, понякога министър председателят вметва по нещо след тежък взор в листче.

На сцената излиза министърът на културата, туризма и енергетиката Шишо Бакшишо и оповестява резултатите от извършения референдум за промяна на химна на страната. Повече от два милиона подписали се поддържат концепцията химн на Република България на стане песента " Едно ферари с цвят червен ", написана от възторжени младежи в опиянението и стремежа на деветдесетте (текстът и посланията да се ошлайфат от сценаристите на база вицове от интернет).

На дивана до стола на министър-председателя Трифонов се настанява ръководителят на Народното събрание Киро Роки. Планирано е разискване на правилника на Народното събрание, основан на вицове от интернет, само че следва диалог за менюто в парламентарния бюфет, който е цялостна импровизация на тематика какво ще лапат като невидели народните представители от опозицията в идващите четири години (сценарен екип, интернет, вицове).

В края на съвещанието министър-председателят Слави Трифонов дръпва поучителна тирада, основана на статуси във Facebook + вицове от интернет (сценарен екип) и изпява песента " Време за нелепости ". Много гюбеци, в края дългият общественик си смъква черните очила за няколко секунди. Екзалтация, нирвана, прераждания, крясъци " Бог си! ", девойки припадат, юноша реагира като кутре, посрещащо стопанина си след дълъг ден (ако бъбреците му са неуслужливи, да се обезпечи изпръскване с вода на панталона му).

Фойерверки извън, балони и конфети вътре. Край, който е ново начало. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР