Сценарият се развива много интересно, сега предстои ние актьорите да

...
Сценарият се развива много интересно, сега предстои ние актьорите да
Коментари Харесай

Актьорите от новия филм, който се снима във Варна: Фалшив герой е криминална комедия


" Сценарият се развива доста забавно, в този момент следва ние актьорите да го създадем жив. Това е сериал за дребните и огромните неща в живота на хората - истории завъртени сред любовта, политиката и цялата престореност, в която сме принудени да живеем от време на време. Аз персонално ще вляза в ролята на Огнян - общински консултант, който е женен за Алекс Сърчаджиева "  - показа артистът Любен Кънев на Боги и Симо. 

В поредицата ще се включат още Калин Врачански, Станислава Николова, Ина Добрева, Пламен Великов, Светломир Радев и други доста известни лица от киното и дребния екран.

" Фалшив воин е една престъпна комедия и считам, че ще е много занимателна за феновете. Фалшивият воин е образецът по какъв начин човек може да смъкна маската и да бъде себе си и да бъде благополучен от този факт. В сериала съм Виктория Кънчева - героинята ми е някогашен модел и инфлуенсър, а в ролята на мой брачен партньор влиза Христо Пъдев, с който имаме ужасно дете и семейство " - пък разкри Доротея Толева. 

" NOVA подхваща неща, които са доста значими за българското кино и това е в действителност ужасно. Всички ние имаме потребност от хубаво кино, не само професионално, само че и като хора пред екрана. Това е забавна колаборация сред телевизия и община, която се надяваме да стане наклонност в популяризирането на българска просвета, изкуство и архитектура ", допълниха двамата артисти. 

Проектът се реализира от NOVA с поддръжката на Община Варна, продуцент на комедийната поредност е “DreamsIndustry “. Сериалът е част от тактиката на медийната група да поддържа българските филми на всички платформи.

Варна се причислява към европейската наклонност за финансиране на мероприятия, които показват съответни градове за повишение на интереса към културния и всеобщ туризъм, вложенията и цялостното районно развиване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР