Сценарий на БСП за всяване на разкол между него и

...
Сценарий на БСП за всяване на разкол между него и
Коментари Харесай

Цветанов видя сценарий на БСП за всяване на разкол между него и Борисов

Сценарий на Българска социалистическа партия за всяване на ерес сред него и премиера Бойко Борисов, видя Цветан Цветанов, откакто от левицата изнесоха информация за роднински назначения на близки до ГЕРБ по-рано през днешния ден.

„Сега разбирам, че Българска социалистическа партия са подготвяли да се приказва нещо. Имам го като сюжет, който приготвят. Ще го оставя запечатан, след 1 месец, когато този сюжет стартира да се разиграва мога да ви го покажа“, сподели Цветанов пред публицисти в Народното събрание.

„ Сценарият е за това да се прави ерес сред мен и Бойко Борисов. „ Във всяко едно основно значимо решение постоянно сме взимали политическо решение и сме го съгласували постоянно с Бойко Борисов “, акцентира Цветанов.

Според него, някой желае да сътвори чувство, че има бламиране на премиера и, че в парламентарната група на ГЕРБ се случва нещо, което остава прикрито за Борисов. „ Този сюжет сме го слушали от 2008 година, когато се разбра, че ГЕРБ има капацитет да ръководи. Тогава започнаха да приказват – Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов от партията “, напомни Цветан Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР