Сценарий, достоен за най-мрачния холивудски трилър се е разиграл снощи

...
Сценарий, достоен за най-мрачния холивудски трилър се е разиграл снощи
Коментари Харесай

Сбъркани изроди тормозят ресторант „Под металите“ в Драгалевци! Община, МВР и някакви чиновничета взимат РУШВЕТИ, за да изнасилват публично!

Сценарий, заслужен за най-мрачния холивудски трилър се е разиграл нощес в ресторант „ Под метлите “, в столичния квартал „ Драгалевци “, научи HotArena.

Озлобени и завистливи съседи подали сигнал до всички вероятни институции, които в час пик за заведението „ щурмуват “ механата и стартират да тероризират личния състав и гостите. Глутницата проверяващи рови в документите, в джобовете на чиновниците, ревизира персоналните карти на хората, пристигнали да се забавляват. Съвсем скоро Hotarena.net ще покаже лицата на всички комшии – изроди, отговорни за този пъкъл.

За ужаса от миналата вечер споделя във фейсбук един от притежателите на „ Под Метлите “ – Даниел Бачорски.  Публикуваме текста без редакторска интервенция:

Постановката се развива още веднъж нощес в Механа “Под метлите ”. В 21:57 ч. излизаме от механата с жена ми и щерка ми в ръцете си, поглеждам на дясно и на 50 м. виждам към 30 скупчени един връз различен души, опитващи се да се скрият зад една кола.Бяха вперели 30 чифта жадни погледи към нас. Разбрах, че има нещо гнило, само че въобще не можех и да предположа каква ще бъде действителността.Обърнах се и влезнах още веднъж в механата, с цел да предупредя, че на открито става нещо необичайно.

В този момент, жадната глутница побягна след нас, влезе в парцела и с надвикване и блъсканица започнаха да се легитимират:
Министерството на културата Агенция по храните Пожарната работа Инспекция по труда Национална Агенция по приходите Икономическа полиция 6-то РПУ Столична дирекция на вътрешните работи РЗИ Столична община Община Витоша Криминална полиция

След което се пръснаха по всички краища и започнаха да ровят из шкафовете, хладилниците, касата с парите, да разпитват и преджобват личния състав.Провериха безусловно всички клиенти по персонална карта, стопираха музиката и трилърът стартира! В пика на вечерта фиаското тотално блокира работата ни. Месото по скарите изгоря, поръчките увиснаха, а празнуващите собствен празник се трансфораха в очевидци на панихида.Паралелно с това, три от масите с клиенти отхвърлиха поръчките си, извадиха служебните си карти и се впуснаха в " изнасилването ".

След три часов институционален гнет излязох да си поема глътка въздух на открито и очите ми видяха двама от комшиите - очаровани, сияещи и откровено щастливи. Вълнението в телата им беше покъртително - ПИР Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ЧУМА!

Отидох да ги поздравя с усмивка и умерено ги попитах - Защо!!???? С всичката безочливост на света ми дадоха отговор, че няма по какъв начин да стане тук да съществува заведение и “чух се току що с Кмета ”. Отново се усмихнах и Благодарих за оказаната чест и по тази причина, че са се погрижили в заведението да влезнат всички вероятни институции. Върнах се назад вътре и пред очите ми се озоваха щерка ми, ревяща с глас, съдружничката ми и жена ми, държащи папки с всички вероятни документи, заобиколени от повече от 20 души. Приличаха на овчици, хранещи с телата си глутница кръвожадни вълци. Беше същински мъчна и грозна панорама от живия живот!

Питам Кой и Защо?

Комшиите ли - владеещи институциите?

Институциите ли - завладени от завистливи и ниски хорица?

Клиентите ли? С какво са отговорни?

Ние - Бизнесът, който в тези тежки времена се пробва да надигне глава и да поеме въздух?

И за какво за трети път е това “Планирано групово обезчестяване ”?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР