Сценаристката Райна Томова и мъжът ѝ Йосиф Сърчаджиев паркираха китайския

...
Сценаристката Райна Томова и мъжът ѝ Йосиф Сърчаджиев паркираха китайския
Коментари Харесай

Фотобомба в Lupa.bg: Жената на Йосиф Сърчаджиев запуши зебра“

Сценаристката Райна Томова и мъжът ѝ Йосиф Сърчаджиев паркираха китайския си бръмбар, съединен в Ловеч, върху „ зебра “ на пъпа на София, без никакво терзание зарязаха автомобила и отидоха на механа. Дърварското осъществяване на арт фамилията рапортува свидетел, фотографирал нахалството.



„ Простотията вид „ албански камионджия “ се разигра доскоро на централния бул. „ Княз Александър Донкудов “.



Жената на Йоско спря безогледно върху пешеходната пътека и макар, че артистът, който е неработоспособен поради тежкия инсулт, ѝ подсети, че наоколо има паркинг за хора със специфични потребности, Райна се намести върху „ зебрата “ и изгаси мотора.





Двамата седнаха в лятната градина на прочут ресторант, ситуиран наоколо, ядат и пият нехайно, остава да проследим дали някой от тях ще седне зад кормилото след края на запоя, чуди се източникът на Lupa.bg.

Въпреки, че столицата е празна поради Великденските празници, разпоредбите за придвижване към момента важат, подсети информаторът ни. За да е цялостна идиотията, тъкмо до пешеходната пътека, която Райна и Йоско затапиха, има категорично подложен знак, който не разрешава даже прекъсването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР