Сценаристите на Симпсън може да са предсказали друго събитие от

...
Сценаристите на Симпсън може да са предсказали друго събитие от
Коментари Харесай

Семейство Симпсън предсказали катастрофата на подводницата край Титаник! ВИДЕО

Сценаристите на Симпсън може да са предсказали друго събитие от действителния живот. Този път става дума за изчезналата подводница, която е превозвала туристи до мястото на корабокрушението на Титаник. Това предположение беше направено от потребители на Twitter.

Подводницата " Титан " изчезна от радарите предходната неделя, 18 юни, на борда имаше петима души. Сега избавителни екипи от цялостен ​​свят се пробват да спасят пасажерите и се опасяват за ориста им.



Някои почитатели на анимационния сериал " Семейство Симпсън " си припомниха сходна история, разказана в сезон 17 от 2006 г. В десети епизод главата на фамилията Хоумър потегля на странствуване с мъж, който счита за собствен биологичен татко - Мейсън Феърбанкс. Те плават на транспортен съд и научават за изгубеното богатство на потъналия Piso Mojado.

В последна сметка Мейсън и Хоумър вземат решение да се гмурнат в дълбините на океана с персонални водолазни принадлежности, с цел да открият съкровището. Всичко е съпроводено от безпорядък - Хоумър се заклещва в кошарата и губи мирис. Кислородът свършва.

В мултифилма злополуките на героя завършиха, когато той се разсъни в болнично легло.

Въпреки че сходна прогноза за героите на американския карикатурист Мат Грьонинг може да се назова доста точна, някои почитатели към момента имат вяра, че описаната сюжетна линия е доста близка до случилото се с " Титан ".
 Прогнозата на Симпсън от епизод 10 сезон 17 Прогнозата на Симпсън от епизод 10 сезон 17
„ Не мога да допускам, че „ Семейство Симпсън “ са планували какво се е случило с подводницата, която се е насочила към „ Титаник “, написа един консуматор.

Друг разгласява видео от епизода в TikTok, което има непредвидена аналогия със случилото се с подводницата в действителния живот.

Други прогнози на Симпсън, които се сбъднаха, включват:
президентството на Доналд Тръмп;сливане сред Disney и Fox;шумът към " Статуята на Давид " от Микеланджело;и появяването на " стършели убийци ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР