Сценаристите на хитовата драма на Netflix Фауда“ премахнаха сюжетната линия

...
Сценаристите на хитовата драма на Netflix Фауда“ премахнаха сюжетната линия
Коментари Харесай

Сценаристите на „Фауда“ отхвърлиха представянето на инвазията на Хамас миналата година, защото беше твърде невероятно: „Момчета, какви са шансовете?“

Сценаристите на хитовата драма на Netflix „ Фауда “ отстраниха сюжетната линия предходната година, която включваше Хамас навлизане в Израел и завладяване на кибуц - тъй като сметнаха концепцията за прекомерно странна.

„ Имахме спор за това и си припомням, че споделих: „ Момчета, какви са възможностите десетки терористи да стигнат до границата и IDF да няма никаква индикация за това, че те няма да бъдат свален? “, спомня си неотдавна съавторът Ави Исахароф пред Jewish News. — Със сигурност ще бъдат убити, преди да се приближат.

Създателят на сериала Лиор Раз предложи тогава невъобразимия сюжет – където палестинските терористи пробиват границата с Газа и държат цялостен ​​кибуц за заложници – до момента в който помагаше за написването на пети сезон.

Но Исахаров отхвърли концепцията, като сподели на другите писатели, че израелските отбранителни сили в никакъв случай няма да разрешат на Хамас да стигне толкоз надалеч в страната.

За страдание, това, което Исахаров смяташе за немислимо, се случи - и то в доста по-голям мащаб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР