Сценаристът/режисьорът на Барби“ Грета Геруиг искаше да получи реакция на

...
Сценаристът/режисьорът на Барби“ Грета Геруиг искаше да получи реакция на
Коментари Харесай

Грета Геруиг казва, че се е промъкнала на прожекциите на „Барби“, за да види реакцията на публиката

Сценаристът/режисьорът на „ Барби “ Грета Геруиг искаше да получи реакция на кино лентата си в действително време.

Геруиг се появи по кината по време на премиерния уикенд на блокбастъра през юли, когато тя разкри, че ще стои откъм гърба, с цел да следи по какъв начин публиката реагира на кино лентата.

„ Обикалях разнообразни театри и някак си стоях откъм гърба и по-късно усилвах звука, в случай че усещах, че не се играе на съвършеното равнище “, сподели тя в панелна сказка на Лондонския кино фестивал BFI, съгласно The ​​Hollywood Reporter.

Геруиг добави, че правенето на кино лентата е било „ най-радостното “ време, което е имала на снимачна площадка. “ Така че, помислих си, в случай че мога да направя филм, който е на половина толкоз занимателен за гледане, колкото беше да се направи, мисля, че може би ние Имам късмет - сподели тя.

Грета Геруиг и Райън Гослинг зад кулисите на " Барби. " Грета Геруиг и Райън Гослинг зад кулисите на " Барби ". Jaap Buitendijk/Warner Bros. Entertainment Inc.

Оттогава Геруиг стана първата независима жена режисьор с филм с милиарди долари. („ Барби “ е продуциран от Warner Bros. Pictures, която сходно на CNN е част от Warner Bros. Discovery.)

Тя също по този начин разкри, че сега е в „ развой на писане “, макар че не разкри тъкмо какъв е планът. Тя ще режисира два кино лентата „ Нарния “, основани на поредицата от книги на К. С. Луис „ Хрониките на Нарния “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР