Сценаристът и настоящ депутат Ивайло Вълчев е кандидатът на Има

...
Сценаристът и настоящ депутат Ивайло Вълчев е кандидатът на Има
Коментари Харесай

Слави изненада с кмет на София

Сценаристът и сегашен народен представител Ивайло Вълчев е претендентът на „ ИТН “ (ИТН) за кмет на София. Това заяви водачът на партията Слави Трифонов във видеоизявление във „ Facebook “.

Той показа претендентите за кметове на партията за някои от огромните градове. Партията издига над 150 претенденти, сподели Слави Трифонов.

За Пловдив претендент за кмет е депутатът Станислав Балабанов. Той е приключил е „ Българска лингвистика “ и „ Журналистика “.

За кмет на Благоевград претендентът е различен народен представител на партията – Станислав Богдански. Той има две висши образования – „ Публична администрация “ и „ Национална сигурност “. Работи в областта на застраховането.

Настоящият кмет на Благоевград Илко Стоянов беше определен на поста през 2021 година повдигнат от Има Такъв Народ. Но през днешния ден зад кандидатурата му на идните избори застана ГЕРБ-СДС. Биографията на Стоянов демонстрира, че той скача от партия в партия, с цел да е на гребена на вълната.

Политическата му кариера минава през ГЕРБ, „ Глас Народен “ и Има Такъв Народ, с цел да бъде повдигнат при започване на август 2023 година от Съюз на демократичните сили – съдружен сътрудник на ГЕРБ в централната власт, на идните избори за нов мандат за кмет на Благоевград. Според районния уебсайт „ Струма “ в благоевградската организация на ГЕРБ се е стигнало до тежки разногласия по отношение на номинацията му.

„ Имаше и такива, които поддържат тезата си, че ГЕРБ ще се обезличи, в случай че не издигне личен претендент, само че надвиха мненията, че сега партията няма различен ход с изключение на поддръжката за Стоянов “, написа медията, като се базира на свои източници.

Кандидатът на Има Такъв Народ за кмет на Разград е Мария Господинова – магистър по „ Политология и дипломация “ и по „ Национална сигурност “.

За кмет на Пазарджик, претендентът е Тинко Василев, който работи като юрист от 14 години, експерт по гражданско право.

Кандидатът за кмет на Ямбол е Милко Димитров – магистър по „ Право “ и по „ Социология “. Има административен опит в областта на обществените услуги в община Ямбол.

Реклама

За Плевен се издига кандидатурата на театралния режисьор Димо Дешев, сложил повече от 80 спектакъла за 40 години работа. Владее и превежда от няколко езика.

За Видин претендентът е Милен Милчев – магистър по „ Търговия и финанси “, дълготраен народен играч и балкански първенец по самбо, притежател на аграрни бизнес.

Ивайло Костадинов е претендентът за кмет на Варна. Той има четири висши образования, едното от които е „ Мениджмънт на водния превоз “. Развива личен бизнес.

За Стара Загора претендентът е Тихомир Тенев – висшист инженер с дълготраен опит в енергетиката в една от електроцентралите в комплекс „ Марица – Изток “.

Момчил Иванов е претендентът за кмет на Велико Търново. Той е юрист, магистър по история, лекар по гражданско и фамилно право.

Кандидатът за кмет на Враца е Цветан Борисов – бакалавър по „ Счетоводство и надзор “ и магистър по „ Стопанско ръководство “.

Тодор Иванов е претендентът за кмет на Бургас. Той е с две висши образования – „ Машинен инженер “ и „ Индустриален мениджмънт “. Бил е административен управител и шеф 17 години на архитектурно сдружение. Бил е заместител регионален шеф на Бургас от квотата на Има Такъв Народ.

За кмет на Търговище е повдигнат Васил Иванов – специалист в региона на туризма. Бил е футболист, сега се занимава с бизнес.

Анатоли Станев е претендентът за кмет на Русе – правист и юрист. Бил е член на Софийската адвокатска гилдия, бил е шеф на Регионалната ревизия по околна среда и водите в Русе.

Иван Иванов е претендент за кмет на Хасково, той е притежател на компания за таксиметрови услуги в града.

За кмет на Перник е препоръчан Петър Костадинов – машинен инженер с управнически опит в общински предприятия.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР