Сценаристът Чарлз Касильо, автор на непубликувана още биография на Мерилин

...
Сценаристът Чарлз Касильо, автор на непубликувана още биография на Мерилин
Коментари Харесай

Изплуваха голи кинокадри с Мерилин Монро

Сценаристът Чарлз Касильо, създател на непубликувана още биография на Мерилин Монро, откри гола сцена на актрисата, която е била снимана за кино лентата "Непригодните ", само че е била изрязана при монтажа.

Кадрите се смятаха за изгубени. Оказа се обаче, че продуцентът на кино лентата Франк Тейлър ги е запазил и синът му Къртис Тейлър ги съхранява в сейф, заяви в. "Дейли мейл ". Епизодът продължава 45 секунди. В него взе участие и Кларк Гейбъл. Той е изцяло облечен, а Мерилин Монро е снимана гола в тил, седнала на леглото, като се прикрива начело със завивката.

"Непригодните " е последният приключен филм на Мерилин Монро, която умира на 36-годишна възраст. Досега се смяташе, че единствената й гола сцена е в незавършения филм "Нещо би трябвало да се случи ". По това време условията на цензурата са били доста строги.

Сцената остава включена във кино лентата, като са изрязани голите фрагменти, с които тя е доста по-страстна. Затова е допустимо решението да не е на режисьора Джон Хюстън, а да му е било наложено.

Франк Тейлър мислел, че голите фрагменти са реформаторски и по тази причина ги запазил.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР