Сцена на открито и ремонт на второ площадно ниво в

...
Сцена на открито и ремонт на второ площадно ниво в
Коментари Харесай

В Асеновград планират сцена на открито и ремонт на второ площадно ниво

Сцена навън и ремонт на второ площадно равнище в Асеновград възнамерява общинското управление в града. За задачата общината ще кандидатства по Оперативна стратегия " Региони в напредък " с план за 9 000 000 лв. . Своето единодушие за кандидатстване дадоха общинските съветници на града по време на постоянното си съвещание. " Ремонтът касае изцяло реновиране на пространството пред Търговския център и плочите над него и пред Градска библиотека " Паисий Хилендарски ", замяна на хидроизолации ", обясни заместник-кметът на Асеновград инженер Стоян Димитров.
По думите му, ще се наложи покачване на самото площадно равнище с към 60 сантиметра. Целта е да се обезпечи естествената височина по стандарт за търговски площи. Проектът планува и замяна на настилки, нова изолираност, създаване на сцена навън със съблекалня към нея, а нефункциониращите фонтани пред библиотеката ще бъдат отстранени. Стоян Димитров добави, че според създаването на плана към този момент е заложено функционалността на Търговския център да се резервира.
С такава молба е и подписката, подкрепена от над 600 души, входирана до градската администрация. Хората желаят Търговският център в града да резервира функционалността си. Припомняме, че преди няколко години бе осъществен оглед от експерти, които откриха, че тези елементи от площада на Асеновград се нуждае от незабавен ремонт. Специалната армировка, която е била употребена, към този момент е износена и все още не може да поеме натоварването. " На този стадий структурата би трябвало да бъде разрушена напълно и да бъде направена отначало ”, изясни в умозаключение отрасловият заместник-кмет инженер Стоян Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР