Сцена като от холивудски филм се разиграла в Лом вчера,

...
Сцена като от холивудски филм се разиграла в Лом вчера,
Коментари Харесай

Ломски Бони и Клайд нахлуха в дома на мъж, отвлякоха кучето му

Сцена като от холивудски филм се разиграла в Лом през вчерашния ден, заяви "Булнюз ". Трима души са нахлули в дома на мъж и със мощ отвлекли кучето му, оповестиха от полицията.

Случката е станала към 19,15 часа. В жилището на 54-годишен ломчанин нахлули двама мъже и жена. Единият от натрапниците хванал за гушата домакина и почнал да го заплашва. През това време дамата извела от вкъщи кучето на стопанина – белгийска овчарка на година и половина. След това и тримата изчезнали с животното.

След минути пострадалият алармирал в полицията за случилото се. Той познавал нападателите си и съобщил самоличността им на полицията. По думите му, това са 48-годишният Е.А. от Лом, престъпно проявен и осъждан, живеещата с него на фамилни начала В.И. на 28 години от Перник и 48-годишният К.К. от София.

След извършено следствие от чиновници на група за защита на публичния ред, към 22 часа същата вечер Е.А. и В.И. са хванати в дома им и са доведени в районното полицейско ръководство. Кучето обаче не е открито. Ломските „ Бони и Клайд “ го укрили и отхвърлят да посочат на ченгетата и притежателя местонахождението му.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Е.А. е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР