Сцена като от екшън филм се разиграла в един от

...
Сцена като от екшън филм се разиграла в един от
Коментари Харесай

Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов

Сцена като от екшън филм се разиграла в един от двата столични ресторанта на началник Ангелов, разбра HotArena.

Страховити маскирани и въоръжени с бухалки видове нахлули с щурм в заведението на водещия на Хелс Китчън и засипали със закани кулинаря, чиновниците му и хранещите се несмущаемо вътре клиенти.

Шокът бил голям, в ресторанта настанала грандиозна блъсканица и всеки гледал да се избавя независимо. Впоследствие обаче се оказало, че бруталната сцена е нелепа неточност. Става дума за сгрешен адрес на поръчковото нахлуване, написа Ретро.

Малко откакто мутрите напуснали ресторанта на Ангелов в столичния квартал Лозенец, той научил, че те в действителност преследвали негов комшия. Въпросният господин обитавал апартамент в постройката, който се намира над заведението. В суматохата той напуснал жилището си и хукнал ужасяващ да тича, като инстинктът му го завел в парцела на готвача.

Тъй като усетил, че там евентуално е цялостно с хора, влезнал през страничната врата, направил няколко кръга сред масите и излязъл от парадния вход. Нападателите обаче го последвали.

По думите на шефа един от двамата гангстери, „ нахален и самоуверен “, го последвал в салона на ресторанта. След реакция на личния състав, нападателите решили, че нямат място там и избягали.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР