Сцена, достойна за холивудски филм, се е разиграла в Северозапада

...
Сцена, достойна за холивудски филм, се е разиграла в Северозапада
Коментари Харесай

Като на кино! Баща изтръгна невръстния си син от ръцете на майка му и избяга с него

Сцена, почтена за холивудски филм, се е разиграла в Северозапада през уикенда, научи BulNews.bg. Баща е отвлякъл невръстния си наследник, като безусловно го изтръгнал от ръцете на майката.
Случката е станала през нощта против неделя в Лом. Около половин час след среднощ в дома на 21-годишна жена влетял някогашният й обичан. Преди известно време двамата живели на фамилни начала, след което се разделили. От краткотрайната им случка обаче преди към 3 месеца се родило момченце. 21-годишният биологичен татко не припознал детето и то останало да живее с майката.
Във въпросната нощ обаче младият мъж бил обзет от мощно бащинско възприятие. Той решил, че ще вземе детето, без значение от всичко. След като отишъл в дома на някогашната си, той пред очите й и срещу волята й отнесъл бебето и липсващ с него.
Още същата вечер в полицията бил подаден сигнал за отвличането. Ченгетата почнали неотложно следствие и бързо хванали дирите на бащата. Още същия ден той и детето са открити в положително физическо и психическо здраве в Козлодуй.
Детето е върнато на майка му, а мъжът е арестуван за период от 24 часа в ареста в Лом. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР