Сцена, достойна за холивудски филм с елементи на уестърн, се

...
Сцена, достойна за холивудски филм с елементи на уестърн, се
Коментари Харесай

Сцена от Дивия Северозапад: Пиян баща отвлече сина си, нападна с юмруци полицай

Сцена, почтена за холивудски филм с детайли на уестърн, се е разиграла през уикенда в Северозапада, научи BulNews.bg. Баща е отвлякъл сина си и го заключил в дома си, след което скочил на пердах на служител на реда, отишъл да прибере детето.
Случката е станала в събота. 34-годишна жителка на Козлодуй, която живее в Лом, се обадила в полицията в крайдунавското градче. Жената разказала, че някогашният й брачен партньор бил взел сина им, само че отказвал да го върне вкъщи.
Според постановено правосъдно решение мъжът имал право да взима момчето всяка първа и трета събота от месеца, само че трябвало наложително до 20 часа да го води при майка му, която имала наставнически права над него.
Във въпросната вечер, откакто минал отредения час, дамата се тормозила. След като не съумяла да склони бащата да върне детето, тя подала сигнал в полицията. На посочения от нея адрес в село Горни Цибър бил изпратен екип на полицията, който да прибере момчето вкъщи.
Когато униформените пристигнали обаче, те заварили мъжа във очевидно нетрезво положение. Той изрично отказал да извърши разпорежданията на органите на реда. Вместо това родителят почнал да се държи нападателно, като сипел хули и обиди против чиновниците.
Когато единият служител на реда се опитал да усмири пияния мъж, той му скочил на пердах. Въпреки алкохолното си замайване, той съумял да го нацели с пестник в лицето.
В последна сметка буйният татко е арестуван в ареста за 24 часа. Полицейският чиновник пък е прегледан незабавния център към ломската болница, където е открито, че има пострадвания, изразяващи се в лека телесна щета.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР