Стряскащи подробности относно здравословното състояния на шампиона на Ultimate Fighting

...
Стряскащи подробности относно здравословното състояния на шампиона на Ultimate Fighting
Коментари Харесай

Стряскащи детайли за здравословното състояние на шампиона Робърт Уитакър

Стряскащи детайлности по отношение на здравословното положения на първенеца на Ultimate Fighting Championship (UFC) в междинна категория Робърт Уитакър бяха разкрити през днешния ден.

Преди седмица той изненадващо се отдръпна от плануваната борба за отбрана на купата против Люк Рокхолд на събитието UFC 221, което ще се организира в Пърт, Австралия идващия месец. Тогава от организацията обавиха, че Уитакър е контузен, само че не прецизираха защо става въпрос.

Но в този момент президентът на UFC Дейна Уайт разкри ситинската причина, която възпира Уитакър.

Уайт съобщи, че първенецът страда от стафилококова зараза на стомаха, която е в толкоз напреднала фаза, че даже увредила някои от органите на австралиеца.

"Той страда от стафилококова зараза на стомаха. От това, което разбирам, той не е бил лекуван вярно и инфекцията е почнала да се храни с елементи от органите му. Той е в съществено положение, тъй че ще мине много време ореди да се завърне. Надявам се той да премине през това по-бързо, само че това е животозастрашаваща зараза, в случай че не се лекува вярно ", съобщи Дейна Уайт.

Уайт не пожела да спекулира по отношение на възможната дата за завръщане на Уитакър, който сега се бори в друг тип борба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР