Струва ми се, че не се дооценява информацията, която дава

...
Струва ми се, че не се дооценява информацията, която дава
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Външнополитическите поражения за Борисов са огромни от информацията на Божков

Струва ми се, че не се дооценява информацията, която дава Божков. Ритането на засегнатите е обикновено. Но външнополитическите провали за Борисов са големи.
Всички дипломатически канцеларии наблюдават тези информации. Тук не става въпрос за благосклонности или не към Божков. Всички опитни хора знаят, че на всички места по света разкритията се вършат от участниците.

Никой няма илюзията, че 5 години са били неточност на ръководещите. Всички са наясно, че е ставало дума за голяма корупционна скица. И в този момент посредством своите изявления един от участниците дава всичката информация ясно и разбираемо.

Така, че никой не се съмнява вън от България, че Божков не споделя истината. Това нанася доста тежки политически провали на Борисов персонално. Тук той е на първа линия. Неможе да се оправдава, че някой е правил нещо, а той не бил знаел. А не се съмнявайте, че Божков има и очевидци. Те се провалиха с изтърваването на Божков в чужбина.

Ако беше заловен в България, той доста добре знае, че нямаше късмет да излезне жив от ареста.

И отново ще повторя, въпросът не е до благосклонности или до антипатии. Тази спекулация е нещо надалеч по значимо от къщата в Барцелона. И там е ясно, че е истина, само че няма участник, който да свидетелства. Веригата там е с доста бушони. Тук не е по този начин.

Само банковите извлечения, които сочат, че в Бъл гария може някой да изтегли кеш над 1 милион евро от банката за месец, без да има пояснение, е към този момент голям пестник. Нека тези пари да не са отишли при Борисов. Нека оставим това на страна. Ами могат да отидат за атентати и защо ли не още.

Петър Бояджиев, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР