Струва ми се, че манифестирането за готовност за избори едва

...
Струва ми се, че манифестирането за готовност за избори едва
Коментари Харесай

Станкушев: В Продължаваме промяната са умни хора, но нямат вътрешна комуникация

" Струва ми се, че манифестирането за подготвеност за избори надали значи, че всички са чак толкоз навити за тях. Част от тях даже не са и подготвени. Какъв е ползата на " ИТН " да има избори, те може и да не влязат. Кое е това знамение, което може да им се случи, че да качат най-малко 2% ".

Това съобщи журналистът и шеф на Антокорупционния фонд Бойко Станкушев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той е безапелационен, че " шоуто " със служебни държавни управления е отворило очите на доста хора.

" Гражданската интензивност е хубаво нещо, изключително в страна, в която в последно време се гласоподава доста малко. Голяма част от жителите, над половината, нямат посланичество в Народното събрание, пък ние сме парламентарна република ", акцентира журналистът в ефира на Bulgaria ON AR.

Станкушев мъчно приема, че Българска социалистическа партия е лява партия.

" Не ми е ясно за какво и ГЕРБ е във формат Европейска национална партия, която би трябвало да е дясна партия. ГЕРБ е една корпорация, строго йерархизирана, с съвсем военна дисциплинираност. Разпределени са лейтенантите и офицерите, едните са представители и обират като бушони, в случай че нещо стане. Други стартират облаци от хрумвания, които би трябвало да будалкат съперника. За мен минимум Движение за права и свободи е партия, тя се ръководи от един телефон и е демократична. 96-97% от нейните гласоподаватели са селяни, споделям го с почитание, само че те не знаят какво е демократично ", счита Бойко Станкушев.

И добави, че чака изненади: " Кампанията ще бъде яростна, ще има гадни компромати. Всичко гнусно, което може да си визиите, гласоподавателите ще го видят. Ще се вдигне изборната интензивност. Всеки ще сочи с пръст всички останали. Няма да има амнистия за никой. "

" В " Продължаваме промяната " са умни хора, само че нямат вътрешна връзка, нямат систематизиране на труда. В доста къси периоди ние би трябвало да променим закони и да усвоим подготвени пари, които чакат в Брюксел ", акцентира Бойко Станкушев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР