Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската

...
Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската
Коментари Харесай

Министър Събев: Радев отдавна излезе от българската орбита

" Струва ми се, че българският президент от дълго време излезе от българската орбита. Днес излезе и от терена на човешкото съчуствие. Да кажеш, че " Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната ", е като " Да даваш обществени помощи единствено удължаваш мъката на тези хора. "

Това написа довечера транспортният министър Николай Събев във фейсбук.

Поводът е, че президентът Румен Радев насочи остра рецензия към дейностите на ръководещите. Според него прекъсването на съветските газови доставки към България е знак, че икономическата война ескалира и рискът за страната се усилва във всички измерения. Държавният глава се разгласи изрично срещу военна помощ за Украйна. Призова държавното управление да отговори на въпроса: Защо единствено България и Полша са със спрени газови доставки? И чии ползи обслужва.

Румен Радев настоя за ясни доказателства, че държавното управление се води от българския народен интерес.

" Правителството дължи безапелационен отговор на жителите чии ползи обслужва – техните или нечии други и е извънредно време да потвърди, че отстоява българския суверенитет и работи в интерес на него ", съобщи президентът Румен Радев преди да замине на публично посещаване в Испания.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР