>Струпването на тежки машини е характерно за тази част на

...
>Струпването на тежки машини е характерно за тази част на
Коментари Харесай

Въвеждат допълнителни мерки срещу струпване на камиони по ул. Крайезерна“

>
Струпването на тежки машини е особено за тази част на годината, поради засиления транспорт на товари към Пристанище " Запад ". От своя страна това е причина за затрудняване на придвижването по обновената ул. " Крайезерна ", която извършва ролята на директен маршрут за колите, пътуващи към Южното Черноморие.

За да се избегне образуването на огромни опашки от чакащи камиони, на терена зад някогашния СОМАТ е самостоятелен буферен паркинг. На него водачите на тежкотоварните машини ще изчакват, с цел да не блокират платната на " Крайезерна ". Служители на пристанището в допълнение ще правят контролиране на придвижването на камионите при тяхното влизане и излизане от базата на врата.

За да се ограничи времето за престояване на камионите в региона на ул. " Крайезерна " и пристанището, товарите ще се обработват за допустимо най-кратко време.

Община Бургас и ОД на Министерство на вътрешните работи ще обезпечават подпомагане, надзор и съгласуваност на придвижването при обстановки на скупчване на транспортни средства и претрупан трафик. При нужда ще бъдат изпращани екипи, които да контролират придвижването и да обезпечават условия за безвредно шофиране.

Мерките за попречване на тапите от тежкотоварни коли се вземат по предложение на Община Бургас. Те са разисквани от специфична комисия, в състава на която има представители на локалната администрация, полицията и пристанище БМФ Порт - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР