Струмска слава се събира на първа тренировка на 15 юни.

...
Струмска слава се събира на първа тренировка на 15 юни.
Коментари Харесай

Струмска слава се събира на първа тренировка на 15 юни

Струмска популярност се събира на първа подготовка на 15 юни. Заниманията ще стартират в 10,30 часа на стадион " Христо Радованов " в Радомир. Всички са тествани за ковид.

" Надявам се момчетата да са поддържали форма в интервала, в който не тренирахме, тъй като три месеца са доста време за един деен състезател ", разяснява старши треньорът Владимир Димитров.

Две са към този момент новите попълнения във втородивизионния отбор. Фланелката на Струмска популярност към този момент носят централният бранител Мартин Михайлов, който идва от ФК Кюстендил и Любомир Граминов - капитан на Беласица. Отборът се е разделил с Цветомир Тодоров и Симеон Петров, минали в ЦСКА 1948, Никола Петров се е върнал в Бистрица. В състава на Струмска популярност няма да бъде и Илиян Попов.

На проби обичайно ще преминат десетина млади момчета.

" Отборът ни дава късмет на искащи да пробият в професионалния футбол младежи ", напомни Димитров.

По думите му, клубът не може да си разреши потвърдени имена заради високите им финансови искания, пък и избира да работи с окуражени футболисти.

Подготовката ще стартира в Радомир, като десетина дни футболистите ще упражняват на личен терен, след което отпътуват на лагер в петричкото село Коларово. Първата инспекция е на 24 юни със Септември (Симитли), следват контроли с ЦСКА 1948, Кариана, аматьорския народен тим. Търсят се още съперници.

Струмска популярност четвърта година играе във Втора лига.

" Финансите са обезпечени, няма отдръпнали се спонсори ", обявиха от управлението на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР