Струмка слава (Радомир) няма да има ново попълнение от кампа,

...
Струмка слава (Радомир) няма да има ново попълнение от кампа,
Коментари Харесай

Струмска слава остана без нови попълнения от кампа

Струмка популярност (Радомир) няма да има ново попълнение от кампа, състоял се предходната седмица в града. От 27 май до 3 юни на градския стадион в Радомир 16 футболисти дилетанти от Съединени американски щати, Испания, Канада, Франция, Колумбия и България организираха всекидневно двуразови тренировки. Те са играли и две контролни срещи, приключили с резултат 2:2 против Надежда (Доброславци) и загуба 1:6 против запасите на Струмска популярност.

Старши треньорът Владимир Димитров позволява вероятно допълнение на тима с един от играчите от Съединени американски щати. Според него обаче заради обстоятелството, че футболистът е от страна отвън Европейския съюз /ЕС/, ще има съществени проблеми при обезпечаването на работна виза. Освен това отборът към този момент има състезател от " трета страна " отвън Европейски Съюз в лицето на колумбиеца Дейвид Калдерон.

Наставникът на втородивизионния отбор чака още няколко чужденци на инспекция. Струмска популярност към този момент е договорила шест контроли. Първата е на 18 юни с ЦСКА 1948, втората е с Царско село на 22 юни. Седем дни по-късно радомирският тим ще премери сили с Арда (Кърджали), против Рилски състезател ще излезе на 3 юли. Среща с Марек (Дупница) е планувана на 6 юли, последната контрола е със Септември (София) на 12 юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР