struma.com28-годишен петричанин си навлече неприятности след като преспа с 12-годишната

...
struma.com28-годишен петричанин си навлече неприятности след като преспа с 12-годишната
Коментари Харесай

Многодетен татко си хвана 12-годишна любовница, но му излезе доста солено

struma.com

28-годишен петричанин си навлече неприятности откакто преспа с 12-годишната си другарка.

Симпатиите сред двамата се породили още щом се срещнали през 2015 година, и те почнали да се срещат скрито, защото по това време мъжът живеел на фамилни начала с друга жена, от която има 3 деца, написа струма.ком.

Момичето пък живеело с майка си. Срещали се в полето, наоколо до стопанския двор в Петрич, където били домовете и на двете фамилии. Там се прегръщали и целували. Разбрали за връзките им, двете фамилии се скарали и момичето се преместило да живее в прилежащо село дружно с майка си. Въпреки това, двамата траяли да поддържат връзка по телефона и да се срещат.

На една от срещите, влюбените отишли в квартирата на тяхна позната. Стигнало се до сексуален акт, в който момичето взело присъединяване по свое предпочитание. Историята на двамата влюбени обаче не свършва със " заживели дълго и щастливо "...

След като не се прибрала цяла нощ, майката подала сигнал до районното полицейско ръководство и дъщерята била върната у дома. Не след дълго против любовчията било повдигнато обвиняване, защото съгласно закона, реализирането на сексуален акт с малолетно лице е съществено закононарушение.

Случката добила известност, а мъжът се изправил пред съда, с цел да дава отговор за постъпката си. Благодарение на чистото си правосъдно минало, той не получи най-строгото наказване, планувано в закона. Съдията от Районен съд Петрич - му наложи наказване отнемане от независимост за период от 2 години с 4- годишен изпитателен период и възнаграждение на правосъдните разходи, които са в размер над 1600 лева През това време даже дребна стъпка настрана от закона, би го пратила непосредствено в пандиза.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР